Privat vinsmaking i Oslo

Skal du arrangere utdrikningslag, julebord eller bursdagsfest? Vi kan stille opp på alle typer arrangementer i Oslo og omegn.

Vi tilbyr to standardpakker:

  • Boblepakken: 650 kr per deltager
  • Prestisjepakken: 850 kr per deltager

Minimum 5000 kr totalt*

Vi plukker ut viner som smakes, innenfor avtalt tema. I tillegg lager vi et opplegg, avhengig av type arrangement. Dette avtaler vi i samarbeid.

Smakingen kan foregå hjemme hos deg, eller på annet egnet sted. Vi kan bistå med å finne lokale.

Boblepakken

Bobler er fest. Vi anbefaler denne pakken for alle festlige lag. Dere får smake tre musserende viner fra forskjellige områder, inklusive Champagne.

Prestisjepakken

Selv om smaken er forskjellig, og alle har sine favoritter, kommer man ikke forbi at noen viner er mer prestisjefulle enn andre. I denne pakken smaker vi på viner fra de mest prestisjefulle regionene i Frankrike: Champagne (musserende) og Burgund (hvitvin og rødvin). Vi foreslår denne pakken dersom flere i laget har har vært på smaking med Vinguttene tidligere.

Skreddersydd pakke

Vi kan også skreddersy opplegget ytterligere dersom det er spesielle ønsker, for eksempel til vinene som smakes. Prisen blir vi enige om, avhengig av ønsker og budsjett. Vinguttene vil komme med råd og anbefalinger.

Vi kan nås på kontakt@vinguttene.no eller @Vinguttene på Instagram. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Vinguttene er registrert i Foretaksregisteret og Merverdiavgiftsregisteret. Betaling gjøres via faktura (inkl. eFaktura/Vipps eFaktura) eller EHF.

*Er det spesielle ønsker knyttet til leie av lokaler el. avtales dette i samarbeid. I tillegg kommer eventuelle kostnader tilknyttet transport dersom dette er nødvendig, for eksempel ved smakinger utenfor sentrale Oslo. 

#Vinguttene