Vinsmaking for bedrifter i Oslo

Skal du arrangere firmafest, julebord eller annet jobbarrangement for din bedrift? Da er vinsmaking midt i blinken! Vi kan stille opp på alle typer arrangementer i Oslo og omegn, både for små og store grupper.

Vi kan plukke ut viner som smakes, innenfor avtalt tema. I tillegg lager vi et opplegg, avhengig av type arrangement. Dette avtaler vi i samarbeid.

Smakingen kan foregå i deres lokaler, eller på annet egnet sted. Vi kan også bistå med å finne sted.

Pris oppgis på forespørsel

Vi kan nås på kontakt@vinguttene.no eller @Vinguttene på Instagram. Ta kontakt for en hyggelig prat.

Vinguttene er registrert i Foretaksregisteret og Merverdiavgiftsregisteret. Betaling gjøres via faktura (inkl. eFaktura/Vipps eFaktura) eller EHF.

Nedenfor er noen eksempler på hva slags smaking vi kan sette sammen.

Boblepakken

Bobler er fest. Vi anbefaler denne pakken for alle festlige lag. Dere får smake tre musserende viner fra forskjellige områder, inklusive Champagne.

Prestisjepakken

Selv om smaken er forskjellig, og alle har sine favoritter, kommer man ikke forbi at noen viner er mer prestisjefulle enn andre. I denne pakken smaker vi på viner fra de mest prestisjefulle regionene i Frankrike: Champagne (musserende) og Burgund (hvitvin og rødvin). Vi foreslår denne pakken dersom flere i laget har har vært på smaking med Vinguttene tidligere.

Skreddersydd pakke

Vi kan også skreddersy opplegget ytterligere dersom det er spesielle ønsker, for eksempel til vinene som smakes. Vinguttene kan komme med råd og anbefalinger.