Tilbake på skolebenken

Tilbake på skolebenken

Neste uke begynner vi på vinutdanningen WSET nivå 2 hos Kulinarisk Akademi. I ukene fremover vil vi dele erfaringene med kurs-rekken på nettsiden vår og Instagram, følg med!

WSET står for Wine & Spirit Education Trust og er et internasjonalt anerkjent vinstudie som består av fire nivåer. Vi begynner på nivå 2 og hvis dette gir mersmak kan vi bygge videre med nivå 3 senere. Målet er å lære mer om alle sidene av vin og vinproduksjon, i tillegg til å få en analytisk tilnærming til vinsmaking.

WSET nivå 2 hos Kulinarisk Akademi består av en kursrekke på 5 kursdager hvor vi skal lære om de viktigste druetypene og vintypene. I tillegg skal vi lære oss smaksteknikk – og smake ca 50 forskjellige viner. Vi gleder oss!

Ingen utdanning uten pensum!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *