Intenst kurs om vinens A-B-C

Intenst kurs om vinens A-B-C

Det er høyt tempo på WSET-kurset og vi er nå over halvveis i kursrekken!

Frem til nå har vi vært gjennom smaksteknikk, vitikultur, vinifikasjon, andre faktorer som påvirker vinen, hvite viner og søte viner. Vi begynner å merke at WSET nivå 2 består av et omfattende pensum som skal undervises på kort tid. Heldigvis er foreleseren hos Kulinarisk Akademi dyktig og pensumet er satt opp på en pedagogisk måte. Vi henger med og gleder oss til fortsettelsen, som består av røde viner. musserende viner og hetviner.

Vi meldte oss på WSET utdanningen fordi vi ønsket en mer systematisk tilnærming til vin, og på dette punktet har utdanningen levert. Smaksteknikken vi har lært gjennom kurset har gjort oss i stand til å vurdere en vin på en objektiv måte, noe som særlig er nyttig når man skal sammenligne viner. Den teoretiske tilnærmingen til hvordan vindruer dyrkes og hvordan vin lages har også vært nyttig for å gi oss en bedre forståelse av hva man skal se etter i en vin fra et gitt område i verden.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *